Hengerfejcsavar szerelési utasítás

A hengerfejcsavarok biztonságos és oldható kötést garantálnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ugyanazt a hengerfejcsavart újra lehetne alkalmazni ugyanahhoz a kötéshez. A hengerfej felszerelésénél a régi hengerfejcsavarokat mindig automatikusan cserélje újra! Az eredmény a megfelelően erős felületi nyomás lesz, ami biztonságos és tömített kötést garantál.


 
 
Hengerfejcsavar cseréje
1. Mindig új hengerfejcsavarokat használjon 2. Tisztítsa meg a menetes furatokat, és távolítsa el a szennyeződéseket, olajat és vizet (pl. sűrített levegővel)
Hengerfejcsavar cseréje Hengerfejcsavar cseréje
3. Enyhén olajozza be a hengerfejcsavarok menetés és fejét: ehhez használjon egy beolajozott törlőkendőt, és abban forgassa meg a csavart 4. Olajozza be az alátétek mindkét oldalát, ha a gyártó előírja a beépítésüket
Hengerfejcsavar cseréje Hengerfejcsavar cseréje
5. Feltétlenül vegye figyelembe a gyártó irányelveit és utasításait 6. Csak engedélyezett és javasolt fagyálló illetve korrózióvédő anyagot használjon
Az alkatrész beépítését csak szakműhely végezheti. A beszerelést végző szakembernek ismernie kell a szükséges gyári motorszerelési technológiát.

  • A hengerfej levétele után minden esetben cserélni kell a hengerfejcsavarokat.
  • Ügyelni kell a lehúzási nyomatékra, és a sorrendre. Pontos útmutatót a gyártó a készlethez mellékeli.
  • Kizárólag szakszervizben végeztesse a cserét, mert ők rendelkeznek a megfelelő célszerszámokkal.
  • Beépítés előtt győződjünk meg arról, hogy az általunk vásárolt alkatrész 100%-ban megegyezik az autóból kiszerelt alkatrésszel.
  • Győződjön meg arról, hogy a vásárolt alkatrész minden szempontból megegyezik a kiszerelt hengerfejcsavarokkal.
  • Feltétlenül tartsa be a hengerfejtömítéshez mellékelt ábra szerinti meghúzási sorrendet és nyomatékokat.
  • Garanciát abban az esetben vállalunk a termékre, ha az szakszervizben lett beépítve és ezt számlával igazolja!

Az Önök által vásárolt hengerfejcsavar az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer által megkövetelt normák szerint, folyamatos minőség-ellenőrzés mellett készült, ezért helyes beszerelés esetén problémamentesen működik.Jó autózást és balesetmentes közlekedést kívánunk!